Aqua Mirage Club & Aqua Parc - All Inclusive
****
Km 5, Route de Tahanaout , Marrakech, Marokko
Reserver online nu
Reserver online nu
Reserver nu
eller ring 888-697-3791
nætter
1 Værelses Med 2 Voksne Ny søgning
Kontrollér priser
Værelses
Værelses

Aqua Mirage Club & Aqua Parc - All Inclusive er et 4-stjernede hotel bekvemt placeret i Marrakech. Hårtørrer Hotellets gavebutik er det bedste sted til at finde souvenirer til at tage med hjem til dem, du holder af.

Mor dig med et spil tennis på hotellet. Du kan blive afkrævet et ekstragebyr for adgang til tennisbanerne. Minibaren på værelset byder på et stort udvalg af ting, som kan købes. Rejsende fra hele verden kan benytte sig af hotellets valutaveksling.

Hotel Service og faciliteter

Gratis Wi-Fi Gratis parkering Gratis morgenmad

Hotel faciliteter

  • Concierge
  • Gavebutik
  • Tennisbane
  • Minibar
  • Valutaveksling

Hvordan bestiller man

Det er enkelt og sikkert at foretage en reservation. Udfyld datoerne for dit ophold og indsend formularen.

Når værelsestyperne og priserne vises på skærmen, vil du kunne vælge den ønskede pris ved at læse værelsesoplysningerne midt på skærmen. Klik derefter på knappen Bestil på skærmens højre side. Når du har valgt den ønskede værelsestype, kommer du automatisk til en "Fuldfør din reservation". Du skal nu tjekke reservationsinformationerne og udfylde de tomme felter i blanketten "Oplysninger om gæst". Sørg for at dit navn og din e-mail-adresse er korrekt stavet. Efter at du har opgivet alle de nødvendige oplysninger, trykkes på knappen "Fuldfør reservation".

For at du kan føle dig tryg, anvender vi en sikret server, der krypterer kreditkortnummeret og koder det til et uanvendeligt tal.

Se alle billederne i galleriet
Gæstevurderinger
Være den første person til at skrive en anmeldelse!

Placering

    Lufthavne
    • Marrakech, Morocco (RAK-Menara) - 5.13 mi